Premium Health Concepts Kft.
office@goodcare.hu | +36-30/229-21-96 | Postacím: 9400 Sopron, Híd utca 54.

Jogi nyilatkozat

A honlap megnyitásával az olvasó elfogadja az alábbi feltételeket. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely kárért, amely ezen információk használatából adódik.

A honlap szöveges és grafikai tartalmának, megjelenésének szerzői joga, kizárólag a Premium Health Concepts Kft.-t illeti meg. Ezek más általi felhasználása, csak előzetes írásbeli engedéllyel történhet. A honlap képi és szöveges tartalmi elemeit kereskedelmi célokra felhasználni tilos!
A Premium Health Concepts Kft. tulajdonosai, illetve azok munkavállalói, fenntartják a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtsanak végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben eltávolítsák.

A Premium Health Concepts Kft. nem vállal felelősséget a honlaphoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A más oldalakról erre az oldalra mutató linkek kizárólag a Premium Health Concepts Kft. engedélyével helyezhetők el. Amennyiben ehhez a Premium Health Concepts Kft. nem járul hozzá, erre az oldalra mutató linkek elhelyezése más oldalakon tilos!

A Premium Health Concepts Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek a honlap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

2014-2024 © Premium Health Concepts Kft.