Premium Health Concepts Kft.
office@goodcare.hu | +36-30/229-21-96 | Postacím: 9400 Sopron, Híd utca 54.

PREMIUM Goodcare Beauty

Maracuja ízű kollagén étrend-kiegészítő, 66 adag

Ez a kollagén ital fontos építőelemeket biztosít a kötőszövet (kollagén), a bőr, a haj, a köröm és az ízületi porcok fejlődéséhez. Az ideális, frissítő finomság egy kalóriaszegény diéta részeként.
A fontos aminosavak mellett C-, D-, E- és biotin-vitamint, valamint kalciumot és cinket tartalmaz.
 
Laktóz- és gluténmentes.
1 adag 20 kcal
Tartalom: 66 adag
 
A kollagén egy rostos fehérje, amely a csontok, porcok, inak, szalagok és egyéb kötőszövetek fontos alkotóeleme. A kollagén-hidrolizátum hozzájárul az ízületek flexibilitásának megőrzéséhez. A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és szárazabbá válik. A kollagén lebomlása, illetve csökkent termelődése a bőr feszességének elvesztéséhez és ráncosodásához vezethet. A kollagén gondoskodik a bőr rugalmasságáról és erősségéről, lényegében a bőr támasztéka. A kollagén-struktúrák alapvetően nem csak a bőr egészségének megőrzéséért felelnek, sokat tesznek a porcokért, szalagokért, csontokért, inakért is. A kollagén hasznosíthatósága tudományosan bizonyított. A szájon át történő bevitel támogatja az ízületek funkcióit, a bőr minőségének javulását és a gyorsított sebgyógyulást.
A cink nem csak egy erő-ásvány az immunrendszer sejtjeinek erősítéséhez és az immunrendszer stabilizálásához, hanem a bőr és haj regenerációjában is fontos feladata van. A nyomelem arról is gondoskodik, hogy a köröm ne töredezzen. A haj számára nagyon fontos: a hiánya esetén hajhullás következhet be, mert a keratin- és kollagén képződés zavart. A cink támogatja és elősegíti a keratin- és kollagén képződést.

Kinek ajánljuk?

A terméket vízzel kell elkészíteni, nagyon finom, és a napi ajánlott mennyiség 2 adag.
OGYÉI: 31493/2023

2014-2024 © Premium Health Concepts Kft.