Premium Health Concepts Kft.
office@goodcare.hu | +36-30/229-21-96 | Postacím: 9400 Sopron, Híd utca 54.

PREMIUM GOODCARE FOR WOUNDS

Speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer, 750 g

A Premium Goodcare For Wounds speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer az egyoldalú táplálkozás, a fehérje, vitamin és ásványianyag-veszteség - valamint a sebgyógyulás során kialakult emelkedett fehérje, vitamin és ásványianyag-igény miatt nélkülözhetetlen.

Olyan betegségek esetén ajánlott a táplálkozás kiegészítésére, ahol a seb gyógyulása fokozott tápanyagszükségletet igényel.

A Goodcare FOR WOUNDS a következő betegségek esetén segít:

Miért is fontos a Goodcare For Wounds?

A fehérje nagyon fontos eleme a táplálkozásnak. Tartalékanyag-raktárunk, amiből a test a sérüléseket és sebeket gyógyítja. Ezek a tartalékok, mindenekelőtt a hosszú ideig fennálló sebek esetén gyorsan kiürülnek. A fehérje alkotóelemei, úgy, mint az Arginin és Glutamin, az új sejtszerkezetek kialakításához szükségesek. A betegség és a stressz szabad gyököket képeznek, amik hosszú távon a testben sok gondot okozhatnak. A szabad gyököket az antioxidánsok kötik meg. A C-vitamin az egyik legjobb szabadgyök-megkötő!

A szöveti sejtek gyógyulásánál és újak képződésénél, ahogy a meglévő sejtek stabilizációjánál is, a cink és a szelén nagyon fontos.
Cukorbetegek számára is alkalmas.

A Goodcare for Wounds koncepció:

A feltöltő szakasz

Az elvesztett fehérje pótlása és a vitamin készletünk, antioxidánsok és nyomelemek újratöltése az első lépés az optimális táplálkozási koncepcióhoz, ami a sikeres sebgyógyuláshoz vezet.

Orvosi adagolási javaslat:

*Naponta kétszer 25 g (2 evőkanálnyi) 6 héten keresztül

A megtartási szakasz

Így a feltöltött készletek nem ürülnek ki, napi egyszeri adag ajánlott.

Orvosi adagolási javaslat:

*Naponta egyszer 25 g (2 evőkanálnyi) a seb teljes gyógyulásáig

Megelőzési szakasz

A Goodcare for Wounds rendszeres bevitele csökkenti az esélyét egy ismételt sebképződésnek

Orvosi adagolási javaslat:

*Naponta egyszer 25 g (2 evőkanálnyi) minden második napon

Elkészítés módja: 300 ml vízzel, tejjel, szójatejjel vagy joghurtban

5 előnye:

- A Goodcare for Wounds sikerreceptje tartalmaz minden fontos tápanyagot, ami a sebgyógyuláshoz szükséges.

- A Goodcare for Wounds koncepcióját Ausztriában fejlesztették ki.

- A Goodcare for Wounds a sebgyógyulás bármely szakaszában használható.

- A Goodcare for Wounds könnyű és finom

- Az innovatív Goodcare for Wounds – koncepció sikeresen csökkenti a kezelés időtartamát és a kezelési költségeket.

Allergén anyag: a termék tartalmaz tejet (laktózt). Nyomokban tartalmazhat glutént, tojásfehérjét és szóját.

Sikertörténetek


"52 éves nő vagyok. 4 éve a bal lábszáramon kezdődött a fekélyem. Nagyon sok módszert kipróbáltam,de egyik sem vezetett eredményre. A fekélyem egyre nagyobb lett, már gyermektenyérnyi nagyságúra növekedett. 2011 decemberétől naponta kétszer iszom a Premium Goodcaret és lézeres kezeléssel kiegészítve csodával határos módon gyógyul a sebem. A fájdalmam teljesen elmúlt, a fekélyem már az egyharmadára csökkent. A Premium Goodcare táplálékkiegészítőt továbbra is fogyasztom, mert amellett hogy nagyon szépen gyógyul a sebem, a közérzetem nagyon jó, tele vagyok energiával és soha nem érzem magam fáradtnak. Bátran ajánlom a biztos siker reményében minden lábszárfekélyes betegnek!!!"

"2016. Június 30-án égési sérülés érte mindkét lábszáramat boka tájékon. Forró gőz és víz égette meg autóban. Először hólyagos volt, aztán két nap múlva a kórházban lehúzták róla az elhalt bőrréteget. A sérülés másodfokú égés. Június 31-e óta Premium Goodcare for Wounds-ot fogyasztottam napi kétszer, két dobozzal fogyott el így. A harmadik dobozzal már csak napi egyszer iszom. A bőr leszedése után a kötözések során Heltschl lézerrel is kezelve lett lábanként 40 percet két héten keresztül, majd fokozatosan csökkentve az időt Augusztus 4-ig a lézerkezelés folyamatos volt. A mellékelt képek mutatják, hogy a változás hogyan alakult a sebbel. 
Tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy volt olyan akivel együtt jártam kötözésre a kórházba és szintén égési sérült volt, míg neki még nyílt sebe volt, addigra nekem már rég kialakult az új hámréteg és bőr. Ez a folyamat nálam egész gyorsan végbement, innentől kezdve már alulról gyógyul, ez lesz a hosszabb folyamat, és a színe is fokozatosan halványult és továbbra is halványulni fog. A Premium Goodcare for Wounds speciális tápszert továbbra is iszom napi egyszer."

"2017.11.05.-én a jobb lábam belső felén ( comb,lábszár) másodfokú égést szenvedtem, épített terepjáróban a vízcső szétcsúszott és a forró víz a lábamra folyt. Mikor a baleset megtörtént rögtön mentünk az ügyeletre, ott kaptam tetanuszt, és fájdalomcsillapító injekciót, a hólyagokat kilyukasztották, majd lefertőtlenítették és bekötötték. 2 nap múlva az elhalt bőrt lehúzogattak , lefertőtlenítették, a sebre tettek kenőcstüllt, nedvszívó sebfedő párnát és rugalmas öntapadó pólyával bekötözték. A következő kötözéseknél a hálóra pluszban kentek dermazin kenőcsöt , így a háló nem ragadt a sebbe. Ettől a naptól kezdve ittam a Goodcare For Woundsot, melyet napi kétszer fogyasztottam, nekem 1 dobozra volt szükségem. A bőr leszedése után Heltschl lézerrel is kezelve lett a lábam minden nap, egészen 2017.11.20.-ig, 2017.11.15.-től már nem kellett kötözni.
A Goodcare For Wounds, és a lézernek köszönhetően, gyorsabb volt a gyógyulási folyamat, az orvosaim meg voltak lepődve, mikor mentem kötözésekre, hogy milyen gyorsan gyógyul a sebem."

Dr. Bagi Éva Eszter két műtéten esett át, hogy ne kelljen kétszer nekiesnie a procedúrának egyszerre csinálták meg nála a köldöksérv- és visszérműtétet. A lent látható képek a varratszedés után 2 héttel készültek. Éva már a műtét előtt elkezdte a szervezetét felkészíteni a sebgyógyulásra, Goodcare for Wounds tápszert ivott. Az eredmény magáért beszél.

Összetevők és tápanyag táblázat

A sebgyógyulás támogatása funkcionális táplálkozással

Goodcare for Wounds prezentáció

Online megrendelhető:

Irány a webshop

2014-2024 © Premium Health Concepts Kft.